Antena 3 CNN Show Showbiz Mihaela Rădulescu, despre fostele căsnicii: Bărbaţii au învăţat multe de la mine

Mihaela Rădulescu, despre fostele căsnicii: Bărbaţii au învăţat multe de la mine

Mihaela Rădulescu, despre fostele căsnicii: Bărbaţii au învăţat multe de la mine
22 Ian 2010   •   15:58

Mihaela Rădulescu a participat, vineri, la emisiunea ?Camera Secretă? de la Europa FM. Vedeta de televiziune, aflată la Monte Carlo, a intrat în legătură telefonică cu realizatorul emisiunii şi a făcut dezvăluiri despre viaţa ei.

?În copilărie mi-era frică de întuneric, ca multora dintre noi şi acum citesc despre asta pentru a nu-i transmite şi fiului meu aceeaşi temere. Mi-era frică şi că nu vom avea banane şi portocale de Sărbători sau că nu vine Moş Crăciun?, a spus Mihaela.

Un alt subiect abordat de Mihaela au fost bărbaţii din viaţa ei, dar şi despre fostele căsnicii. ?Prima a fost o greşeală de tinereţe. Cea cu Ştefan pot spune că este o amintire frumoasă, iar cea cu Elan a fost cea mai complexă, pentru faptul că am stat împreună 10 ani, pentru că avem un copil. Dacă ar fi să găsesc un cuvânt care să definească căsnicia mea cu Elan, acela ar fi ?Ayan?. Cred că fiecare bărbat din viaţa mea a învăţat o grămadă de la mine. Sunt foarte vanitoasă în această privinţă. Cred că au învăţat cel puţin mai multe despre ei şi asta e cel mai important ?, a spus vedeta.

La finalul emisiunii, Mihaela Rădulescu a spus că este foarte mulţumită de viaţa ei şi că nu intenţionează să se întoarcă prea curând în România. ?Nu mă văd trăind în altă parte sau făcând altceva, dar sunt foarte flexibilă, se pot întâmpla multe în viaţa mea. Se poate ivi o nouă căsnicie, un alt copil, o propunere profesională care să mă atragă, habar n-am...?

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: mihaela radulescu interviu casnicie
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close