Antena 3 CNN Show Showbiz Mihaela Rădulescu ar mai vrea să facă un copil (VIDEO)

Mihaela Rădulescu ar mai vrea să facă un copil (VIDEO)

Mihaela Rădulescu ar mai vrea să facă un copil (VIDEO)
02 Mar 2010   •   23:25

Mihaela Rădulescu îşi mai doreşte un copil. Vedeta care locuieşte la Monaco, a mărturisit că deocamdată nu se gândeşte la căsnicie, dar i-ar plăcea să-i facă un frăţior sau o surioară lui Ayan.

Un zâmbet în spatele căruia se ascunde fericirea unei mame. Asta se citeşte pe chipul Mihaelei Rădulescu, mai ales atunci când stă în preajma fiului său, Ayan. De aceea poate că acum se gândeşte la încă un copil.

?Mi-am dovedit mie că sunt o mamă capabilă, adică lângă unul poţi să mai pui oricând încă unul? spune Mihaela.

Şi asta pentru că Mihaela şi Ayan sunt cei mai buni prieteni. S-a văzut şi la şedinţa foto pentru Revista Viva. Şi-au spus secrete la ureche, iar atunci când îl vedea serios, Mihaela îl gâdila pe Ayan, să-i aducă din nou zâmbetul pe buze.

Diva spune că nu şi-a programat să facă al doilea copil. În agenda ei îşi notează proiectele pe care le are în televiziune şi asta chiar dacă nu are de gând să se întoarcă cu normă întreagă la vechea ei meserie.

?M-am mutat în altă parte, am un copil la şcoală, nu pot să joc chiar aşa un ping pong cu viaţa mea şi mai ales cu a copilului? a declarat ea.

Despre relaţia ei cu Dani, Mihaela este foarte secretoasă. Chiar dacă a fost de Sfântul Valentin în România, vedeta nu a ţinut cont de acest lucru. Şi-a petrecut ziua de 14 februarie cu prietenii, la o cabană de la munte.

Mihaela Rădulescu a vorbit şi despre cartea ei. Deşi în mai puţin de 3 luni a reuşit să vândă 60.000 de exemplare, Mihaela este încă vrăjite de întâlnirea cu Dan Brown. ?Pentru mine a fost extrem de emoţionantă întâlnirea cu Dan Brown. Este cel mai bine vândut autor din istorie?.

Şi evident, nu ar deranja-o dacă ar ajunge şi ea, o dată, atât de sus.



Observator

×
Subiecte în articol: mihaela radulescu copil dani otil
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close