Antena 3 CNN Show Showbiz Michael Jackson colaborează cu solistul de la Black Eyed Peas pentru noi piese

Michael Jackson colaborează cu solistul de la Black Eyed Peas pentru noi piese

Michael Jackson colaborează cu solistul de la Black Eyed Peas pentru noi piese
16 Mar 2009   •   17:02

Regele muzicii pop, Michael Jackson, va colabora cu Will.I.Am, solistul trupei Black Eyed Peas, şi cu solistul R&B Ne-Yo, pentru noile piese pe care le pregăteşte pentru următorul său material discografic, relatează femalefirst.co.uk.

Din luna iulie şi până în februarie 2010, Michael Jackson va susţine 50 de concerte la O2 Arena din Londra, cu ocazia revenirii sale pe scena muzicală.

Michael Jackson se va întoarce în studiouri pentru a înregistra câteva piese noi, înainte de începerea acestei serii de concerte londoneze. Potrivit presei internaţionale starul muzicii pop a apelat la câteva dintre cele mai în vogă nume ale momentului, pentru a crea împreună câteva piese, care urmează a fi lansate în vara acestui an.

Conform publicaţiei britanice News of the World, "regele muzicii pop" va fi ajutat în acest sens de Will.I.Am şi de Ne-Yo, în timp ce Kanye West i-ar fi trimis deja un cântec, pentru a fi aprobat, lui Michael Jackson.



În numai cinci ore s-au vândut toate biletele la cele 50 de concerte pe care le va susţine Michael Jackson în Londra. BBC susţine, citând organizatorii, că seria de concerte londoneze ale starului pop, Michael Jackson, - "This Is It Tour" - este cel mai rapid vândut turneu din istorie, cu o medie de 33 de bilete vândute la fiecare minut.

Vreau să spun că... acestea vor fi ultimile mele spectacole la Londra", a anunţat Michael Jackson.
Regele muzicii pop va cânta special pentru fanii lui pentru ultima oară.

"Voi cânta melodiile pe care vor să le audă fanii mei. Vă iubesc! Chiar vă iubesc foarte mult, din tot sufletul meu. Asta este, ne vedem în iulie", a mai declarat acesta.



Scenariul revenirii pe scena muzicală a starului pop are şi o conotaţie financiară. Michael Jackson are datorii de peste 20 de milioane de dolari.

"This Is It Tour" este primul turneu susţinut de Michael Jackson în ultimii 12 ani. În 2006, cântăreţul a cântat în timpul galei World Music Awards din Londra, dar şi-a dezamăgit admiratorii, deoarece a interpretat doar câteva dintre versurile piesei "We Are The World".

Michael Jackson, în vârstă de 50 de ani, este unul dintre artiştii cu cele mai mari vânzări de albume din toate timpurile. Artistul american nu a mai lansat nicio piesă nouă din 2001.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close