Antena 3 CNN Show Showbiz Michael Bolton a concertat la Constanţa în faţa a 5.000 de oameni (VIDEO)

Michael Bolton a concertat la Constanţa în faţa a 5.000 de oameni (VIDEO)

Michael Bolton a concertat la Constanţa în faţa a 5.000 de oameni (VIDEO)
31 Iul 2010   •   14:37

Concert de zile mari pe malul Mării Negre. Michael Bolton i-a încântat pe turiştii aflaţi pe litoral. Aproximativ 5.000 de oameni au venit să-l asculte pe artist.

Mii de oameni au venit să îl asculte pe Michael Bolton, la concertul pe care acesta l-a susţinut pe scena ridicată lângă Cazinoul din Constanţa. Publicul a răspuns cu entuziasm după fiecare melodie cântată de artist.

?E foarte plăcut. E primul concert la care participăm, dar pentru noi e deosebit. Suntem în concediu şi e bine. E super, profesionist, cântă live la fel de bine ca pe cd?, au declarat spectatorii.

Unii dintre turiştii aflaţi pe litoral l-au ascultat pe Michael Bolton de pe faleză.

Michael Bolton se află pentru a cincea oara în România. Concertul susţinut la Constanţa face parte din turneul mondial de promovare a ultimului CD semnat de artist.

Michael Bolton a cântat, timp de o oră şi jumătate, melodiile care l-au consacrat, cântece de pe cel mai nou album al său - "One World One Love", dar şi hituri din repertoriul lui Frank Sinatra.

Bolton a ţinut să menţioneze că deşi se află pentru a cincea oară în ţara noastră, de fiecare dată s-a simţit foarte bine în România, unde oamenii sunt prietenoşi şi unde are mulţi fani.

Artistul a mai concertat în Bucureşti, de două ori, Braşov, Craiova, iar acum Constanţa.

Antena 3

 

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close