Antena 3 CNN Show Showbiz Mark Lester, prieten al lui Michael Jackson, susţine că este tatăl adevărat al lui Paris

Mark Lester, prieten al lui Michael Jackson, susţine că este tatăl adevărat al lui Paris

Mark Lester, prieten al lui Michael Jackson, susţine că este tatăl adevărat al lui Paris
09 Aug 2009   •   18:55

Dezvăluirile privind viaţa lui Michael continuă la mai bine de o lună de la moartea sa. Mark Lester, prieten apropiat al lui Michael susţine că el este tatăl natural al lui Paris, fiica megastarului. Lester nu a fost numai prieten foarte bun al lui Michael, ci şi naşul celor trei copii ai artistului.

Mark Lester, un fost actor britanic şi prieten apropiat al lui Michael a declarat pentru publicaţia News of the World că în 1996 a donat spermă la cererea artistului după ce acesta a spus că ar vrea să aibă copii. Lester crede acum că el ar putea fi tatăl biologic a lui Paris. "Dintre toţi copii lui Michael presupun că ce care seamănă cel mai mult cu mine este Paris. Dacă mă uit la poze cu Harriet (n.r.fiica lui Lester) şi Paris este o asemănare puternică între cele două."

Britanicul a mai declarat că doreşte să facă un test de paternitate pentru a vedea dacă bănuielile i se adeveresc. Lester a explicat de ce a ales acest moment pentru a face declaraţia surprinzătoare: "Am o afinitate pentru Paris şi faptul că nu am contact cu ei este foarte dureros. Am ajuns aici pentru că mă îngrijorează bunăstarea şi creşterea copiilor."

Varianta lui Lester este susţinută şi de un alt prieten apropiat al lui Michael. "Ca prieten apropiat al lui Mark, îi respect decizia că vrea să dezvăluie informaţia în acest moment. Nu am fost surprins pentru că o ştiam de mult. Şi asta deoarece Michael mi-a spus toate aceste lucruri."

Dezvăluirile continuă şi în ceea ce priveşte moartea lui Michael. Acum câteva zile familia Jackson a primit creierul megastarului, care a fost prelevat la autopsia ce a urmat decesului din 25 iunie.

Familia a şi decis locul unde va fi înmormântat Michael. Este vorba despre cimitirul Forest Lawn, acolo unde trupul artistului a fost depus iniţial. Nimic nu este însă sigur, deoarce se pare că mama lui Michael, Katherine ar fi cerut o a treia autopsie. Surse apropiate familiei au negat însă informaţia.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close