Antena 3 CNN Show Showbiz Maria Dinulescu interpretează rolul principal în "Peace", cel mai nou videoclip Depeche Mode

Maria Dinulescu interpretează rolul principal în "Peace", cel mai nou videoclip Depeche Mode

Maria Dinulescu interpretează rolul principal în "Peace", cel mai nou videoclip Depeche Mode
25 Mai 2009   •   16:49

Deşi şi-au anulat concertul din România, este posibil ca doi dintre membrii Depeche Mode, Martin Gore şi Andy Fletcher, să vină în Bucureşti, în zilele următoare, pentru a filma un videoclip, scrie Evenimentul Zilei, care citează surse apropiate trupei.

Este vorba despre videoclipul piesei ?Peace?, al doilea extras pe single de pe albumul ?Sounds of Universe?, în care actriţa Maria Dinulescu interpretează rolul principal. Mai mult, potrivit surselor citate, actriţa ar fi filmat deja videoclipul în România la sfârşitul săptămânii trecute.

Lansarea oficială a videoclipului va avea loc pe 15 iunie, la Londra. Membrii trupei britanice Depeche Mode au decis să nu mai apară în clipul ?Peace?, deşi iniţial ar fi trebuit să filmeze câteva cadre. Totuşi, este posibil ca Martin Gore şi Andy Fletcher să sosească în Bucureşti, în zilele următoare, pentru a participa la filmări la câteva dintre remixurile piesei.

Maria Dinulescu este prima actriţă româncă distribuită într-un videoclip al unei formaţii atât de cunoscute pe plan internaţional, cum este Depeche Mode. ?Adio?, videoclipul formaţiei Gaz pe foc din 2001 şi ?Starcrossed?, cel al trupei irlandeze Ash sunt alte două cipuri în care a mai apărut Maria Dinulescu.

Maria Dinulescu a jucat în filme de mare succes, printre care se numără scurtmetrajul ?Trafic?, regizat de Cristian Mitulescu. Alte filme cunoscute în care a jucat actriţa sunt ?California Dreamin?? şi ?Poveste de la scara C? regizate de regretatul Cristian Nemescu, şi în ?Pescuit sportiv? al lui Adrian Sitaru. Pentru cel din urmă rol a câştigat premiul ?Cea mai bună actriţă? la Festivalul de la Buenos Aires.

Maria Dinulescu în California Dreamin'


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Depeche Mode actriţă
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close