Antena 3 CNN Show Showbiz Madonna ar putea concerta în România

Madonna ar putea concerta în România

Madonna ar putea concerta în România
19 Apr 2007   •   14:41

România a intrat, în sfârşit, pe hartă şi pentru artiştii internaţionali. Anul trecut au fost Depeche Mode, Shakira, Seal şi Duran Duran. Anul acesta vin George Michael şi Rolling Stones. Miza cea mai mare în acest moment este, însă, Madonna. Zvonuri tot mai insistente vorbesc de venirea artistei în România. Mai multe, organizatorii se feresc să spună. Sunt bani mulţi în joc. Un concert al Madonnei costă 4 milioane de euro. Ultimul ei turneu, "Confessions" a avut 60 de spectacole şi a costat 260 de milioane de dolari.

Până atunci toată lumea se pregăteşte pentru George Michael şi The Rolling Stones. La jumătatea lunii iulie, cele 96 de camioane care transportă echipamentul trupei vor ajunge în România. Pe 17 iulie, Rolling Stones vor arăta pe Lia Manoliu de ce un concert al lor costă aproape patru milioane de euro.

Nici George Michael nu are motive să se plângă. Organizatorii spun că "25 Live" la Bucureşti costă de trei ori mai mult decât concertul trupei Depeche Mode de anul trecut. Atunci costurile de producţie au depăşit un milion de euro. Concertul Shakirei a costat aproape două milioane de euro. În cazul acestor evenimente, organizatorii îşi asumă un risc foarte mare pentru că biletele sunt mai scumpe... Cu toate acestea, până acum s-au vândut ca pâinea caldă.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close