Antena 3 CNN Show Showbiz Lovitura uriașă dată de Cristian Țânțăreanu în anii '90. Totul a ieșit la iveală după mai bine de 20 de ani

Lovitura uriașă dată de Cristian Țânțăreanu în anii '90. Totul a ieșit la iveală după mai bine de 20 de ani

o_1bd4199mgo931fs33tl194k1haf8.jpg
Foto: Intact Images
07 Apr 2017   •   14:03

Pentru a recupera cele 2,7 milioane de lei pe care Cristian Țânțăreanu trebuie să le dea statului, Fiscul a încercat să execute complexul rezidențial al familiei afaceristului. Cele 26 de hectare din Paradisul Verde din Corbeanca, cu o valoare de milioane de euro, au fost cumpărate în anii ’90 cu prețuri ridicol de mici, scrie libertatea.ro.

Cristian Țânțăreanu a obținut terenul pe care a ridicat luxosul cartier de vile “Paradisul Verde” din Corbeanca, de la marginea Capitalei, la prețul de 182 de dolari pentru un hectar, așa cum reiese din contractele de schimb dintre familia afaceristului și foștii proprietari.

În cadrul încercărilor de a recupera cele 2,72 de milioane de lei pe care mondenul afacerist de 72 de ani le datorează, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a pus sechestru și pe bunuri ale SC API Construcții Investiții SRL. Firma prin care este administrat “Paradisul Verde”, și din care milionarul s-a retras din acționariat, în favoarea fiilor săi, dar a rămas administrator. API a contestat în instanță și în primă instanță a avut câștig de cauză la Judecătoria Buftea în baza faptului că Țânțăreanu nu deține terenurile din “Paradisul Verde” în acest moment.

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close