Antena 3 CNN Show Showbiz Larissa Ramos a fost desemnată Miss Earth 2009 (FOTO)

Larissa Ramos a fost desemnată Miss Earth 2009 (FOTO)

Larissa Ramos a fost desemnată Miss Earth 2009 (FOTO)
23 Noi 2009   •   18:07

Brazilianca Larissa Ramos a fost desemnată Miss Earth 2009, fiind încoronată duminică, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe insula Boracay. Potrivit abs-cbnnews.com, Ramos îi urmează Paulei Henry, din Filipine, aleasă Miss Earth în 2008.

Filipineza Sandra Seifert este noua Miss Air (aer), Jessica Barboza din Venezuela a fost desemnată Mis Water (apă), iar Alejandra Echevarria a primit titlul Miss Fire (foc).

La runda finală din acest an, cele opt finaliste din Brazilia, Filipine, Venezuela, Spania, Columbia şi Tailanda, au fost rugate să aleagă fotografii care să reprezinte problemele planetei. De asemenea, fiecare dintre candidaţi a avut 30 de secunde pentru a-şi exprima gândurile cu privire la o anume problemă legată de mediul înconjurător.



Ramos a ales fotografii care au scos în evidenţă problema poluării aerului. ?Vin din ţara care are cea mai mare pădure tropicală din lume. Este considerată plămânii planetei. Însă nu putem spune doar că în Brazilia se află plămânii planetei deoarece ţara mea produce în acelaşi timp şi foarte multă poluare?, a spus Ramos.

Miss Earth este considerat unul dintre cele mai importante trei concursuri de frumuseţe din lume. Ceea ce îl deosebeşte de celalate este faptul că participanţii sunt implicaţi în lupta pentru salvarea mediului, câştigătoarea competiţiei dedicându-şi întreaga perioadă de timp, în care este regină, unor proiecte cu privire la protecţia mediului.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close