Antena 3 CNN Show Showbiz La Târgu Mureş începe Festivalul ?Peninsula?

La Târgu Mureş începe Festivalul ?Peninsula?

La Târgu Mureş începe Festivalul ?Peninsula?
25 Iul 2007   •   08:03

La Complexul de Agrement Mureşul, debutează, miercuri, a V-a ediţie a Festivalului ?Peninsula?, care se va desfăşura până pe 29 iulie. La ?Peninsula? vor concerta peste 100 de formaţii şi peste 25 de DJ din ţară şi străinătate şi vor avea loc minifestivaluri de umor, artă, teatru, precum şi evenimente sportive şi sport extrem, cum ar fi bungee jumping.

Concertele debutează simultan pe patru scene, de la ora 17.30. Pe Scena Mureş, de la ora 17.30, evoluează trupele Voodoo (România), Sub Bass Monster (Ungaria), Direcţia 5 (România), Gogol Bordello (SUA) şi Shukar Collective (România).

Pe Scena Mureşul (Week-End), vor concerta Altar (România), TANKCSAPDA, AKOS şi Quimby (Ungaria), iar pe Scena Zakuszka - Guerrilas (România), YAVA (Ungaria), Mediterran Kombo (Ungaria) şi Sarmalele Reci (România).

Pe Scena Mică (Kiss Arena) vor evolua Mosaic DJ's (Ungaria), Şuie Paparude (România), Chris.SU (Ungaria), PENDULUM (DJ SET) &Mc Verse (Marea Britanie), SKC (Ungaria) şi Dan Bazix (România).

Norvegienii de la Thearte of Tragedy, care vor evolua vineri, de la 22.30, sunt capul de afiş al festivalului. La ?Peninsula? vor mai concentra celebrii punkeri de la The Exploited (Anglia), duminică, de la ora 22.30, americanii de la Gogol Bordello, miercuri, de la 22.30, şi Lokomitiv GT (Ungaria), duminică, de la ora 21.00.

Operaţiunea Hamsterul Verde la Peninsula
Pentru a-i stimula pe participanţii la Festivalul Peninsula să menţină curăţenia în incinta Complexului de Agrement Mureşul, organizatorii au pus la cale Acţiunea "Hamsterul Verde". Sub sloganul "Ocroteşte-ţi mediul înconjurător şi fă-ţi un favor!", organizatorii îi îndeamnă pe tineri să adune ca un hamster flacoanele şi paharele din plastic aruncate, pentru vor fi răsplătiţi cu mâncare, băutură sau articole de îmbrăcăminte.

Organizatorii Peninsulei au dat astfel publicităţii şi "cursul de schimb": pentru 45 de flacoane de plastic sau 2 metri de pahare de bere se acordă un tricou, pentru 35 de flacoane sau 1,5 metri de pahare de bere din plastic se acordă un prânz, pentru 25 de flacoane sau 1 metru de pahare de bere se dă o şapcă, pentru 15 flacoane sau 0,7 metri de pahare de bere se plăteşte o jumătate de litru de apă minerală, iar pentru 10 flacoane sau 0,4 metri de pahare de bere se achită un pix.

Măsurarea paharelor de bere se face după ce acestea sunt puse unul în celălat, de la gura primului pahar, până la gura ultimului.

Rompres

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close