Antena 3 CNN Show Showbiz Kim Kardashian a făcut o criză de isterie soţului pentru că i-a pierdut cercelul

Kim Kardashian a făcut o criză de isterie soţului pentru că i-a pierdut cercelul

Kim Kardashian a făcut o criză de isterie soţului pentru că i-a pierdut cercelul
Foto: damncelebs.com
24 Aug 2011   •   22:06

Proaspătul soţ al lui Kim Kardashian începe deja să regrete pasul făcut acum patru zile. Căsnicia celor doi  scârţâie deja un pic din cauza lui Kim, căreia pare să nu-i convină nimic. După ce l-a băgat pe Kris în şedinţă din cauza camerei de hotel în care îşi petrec luna de miere, a făcut o scenă şi mai mare după ce a pierdut un cercel. Dacă ne gîndim, însă, că cercelul valorează 75 de mii de dolari, atunci putem spune că e îndreptăţită să se supere.

Aşa a început ceea ce părea a fi, în sfârşit, o zi perfectă din luna de miere a lui Kim Kardashian şi a proaspătului soţ, Kris Humphries. Încrezător că soţia sa ţine la glume, dar şi pentru puţin spectacol în faţa camerelor de filmat, Kris şi-a aruncat soţia în apă. Mare greşeală!

 



Kim tocmai a descoperit că nu mai are un cercel. Piesa valorează 75 de mii de dolari şi e undeva pe fundul oceanului. Eforturile soţului de a găsi cercelul au fost în zadar.

Kim e prea răsfăţată, spun apropiaţi, obişnuiţi cu fiţele divei. Pentru soţ e mai greu. După patru zile de mariaj, Kris simte deja că se sufocă. Şi e abia în luna de miere!

Pierderea cercelului de 75.000 de dolari nu ar trebui să fie o problemă pentru Kim Kardashian. Vedeta a cheltuit pentru nuntă 10 milioane de dolari.


×
Subiecte în articol: Kim Kardashian isterie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close