Antena 3 CNN Show Showbiz Kevin Costner vine în România. Actorul va participa la Festivalul de Film de la Arad

Kevin Costner vine în România. Actorul va participa la Festivalul de Film de la Arad

Kevin Costner vine în România. Actorul va participa la Festivalul de Film de la Arad
25 Sep 2009   •   20:44

Este sigur! Kevin Costner vine la Arad, pe 2 octombrie. Ca orice star care se respectă, actorul american a trimis în România o listă cu toate pretenţiile sale. Nu sunt puţine deloc: se întind pe aproximativ 8 pagini.

Kevin Costner va sosi în România pe 2 octombrie. Actorul fost invitat la Festivalul Internaţional de Film de la Arad, unde va primi un premiu de excelenţă şi apoi va concerta împreună cu trupa sa, Modern West.

Kevin Costner va veni cu avionul personal. Până atunci însă, reprezentanţii săi au trimis deja o listă cu cerinţele speciale ale actorului.

Kevin Costner şi cei din stafful său vor avea în spatele scenei 3 rulote doatate cu tot ceea ce trebuie pentru un confort maxim.

Starul nu va fi singura personalitate din cinematografie care vine la Arad în calitate de muzician. Regizorul croat Emir Kusturica şi formaţia No Smoking Orchestra vor susţine un concert în deschiderea Festivalului. Ca şi actorul american, regizorul Emir Kusturica a avut şi el câteva pretenţii.

Festivalul Internaţional de Film de la Arad începe sâmbătă şi se va încheia duminica viitoare, cu recitalul lui Kevin Costner.


Observator

×
Subiecte în articol: Arad România concert
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close