Antena 3 CNN Show Showbiz Keanu Reeves și Winona Ryder își spun „soț” și „soție” când își trimit mesaje text. Cei doi au fost cununați de un preot român, în 1992

Keanu Reeves și Winona Ryder își spun „soț” și „soție” când își trimit mesaje text. Cei doi au fost cununați de un preot român, în 1992

keanu reeves winona ryder
Actorii Keanu Reeves și Winona Ryder, în 2018. Sursa foto: Getty Images
de Mia Lungu    |    04 Sep 2024   •   22:19

Keanu Reeves și Winona Ryder îți spun unul altuia „soț” și „soție”, atunci când comunică prin mesaje text, potrivit CNN. Cei doi au fost ar fi fost cununați religios pe bune, de un preot român, în 1992, pe platoul de filmare al filmului „Dracula”, regizat de Francis Ford Coppola.

Recent, în timpul unui podcast, Winona Ryder a dezvăluit că ea și fostul ei partener încă își trimit mesaje în mod regulat și „întotdeauna spunem cine este, chiar dacă scrie pe mesaj”.

„De ziua lui îi spun: „La mulți ani, soțul meu”, iar el îmi spune: „Hei, soția mea, te iubesc KR 57””, a spus Ryder. „De fiecare dată când își sărbătorește ziua de naștere, el spune KR 57 sau oricare ar fi vârsta lui. Întotdeauna a făcut asta.”

S-au căsătorit fără să știe, la filmările peliculei „Dracula”

Cei doi actori i-au interpretat pe Jonathan și Mina Harker în filmul de groază gotic din 1992 și au dezvăluit în timpul turneului de presă din 2018 pentru comedia lor romantică „Destination Wedding” că au fost folosiți preoți adevărați în timpul filmării scenei nunții lor din „Dracula”.

„De fapt, ne-am căsătorit în ‘Dracula’. Nu, jur pe Dumnezeu cred că suntem căsătoriți în viața reală. În acea scenă, Francis a folosit un preot român adevărat. Am filmat întreaga scenă și el a făcut totul. Deci, cred că suntem căsătoriți”.

Reeves nu și-a amintit exact filmarea scenei la momentul respectiv, dar mai târziu a recunoscut: „Am făcut o întreagă dublă a unei ceremonii de căsătorie cu preoți adevărați. Winona spune că suntem, Coppola spune că suntem, deci cred că suntem căsătoriți sub ochii lui Dumnezeu.”

Pe lângă „Dracula” și „Destination Wedding”, Winona Ryder și Keanu Reeves au jucat împreună și în „A Scanner Darkly” de Richard Linklater.

×
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close