Antena 3 CNN Show Showbiz Katy Perry este anchetată pentru ca a filmat un videoclip pe dunele protejate din Insulele Baleare

Katy Perry este anchetată pentru ca a filmat un videoclip pe dunele protejate din Insulele Baleare

katy perry pe plaja
Katy Perry e investigată în Spania din cauza celui mai nou videoclip al său. Foto: YouTube
de Ioana Coman    |    14 Aug 2024   •   11:07


Cântăreața Katy Perry este investigată de autoritățile spaniole după ce ar fi filmat fără permisiune un videoclip pentru o nouă piesă pe dunele protejate din S'Espalmador, situată în Insulele Baleare, transmite BBC.

Videoclipul pentru cel mai recent single al ei, „Lifetimes” o arată pe cântăreață bucurându-se de plaje ziua, iar noaptea petrecând în cluburile de pe insulele Ibiza și Formentera.

Dar scenele despre care se crede că au fost filmate în mijlocul dunelor protejate de pe insula S'Espalmador din Formentera au stârnit îngrijorare.

Departamentul de mediu din Insulele Baleare a emis marţi un comunicat de presă în care susţine că societatea de producţie a videoclipului nu a obţinut autorizaţia corespunzătoare înainte de filmare.

În videoclipul regizat de Stillz- pentru piesa lansată în 8 august, cântăreaţa în vârstă de 39 de ani se distrează pe insulele Ibiza şi Formentera. Videoclipul include filmări ale sistemului de dune din S'Espalmador, una dintre cele mai bogate zone ecologice din Formentera.

Departamentul a precizat că analizează eventualele deteriorări ale zonei interzise, care este marcată cu o frânghie.

Potrivit declaraţiei, filmarea nu constituie o „infracţiune împotriva mediului”, deoarece „pot fi autorizate” la cerere.

S'Espalmador, o insulă de aproximativ 2,8 kilometri lungime la nord de Formentera, face parte din parcul natural Ses Salines de Ibiza şi Formentera din 1980. Dunele de pe mica insulă privată şi nelocuită alcătuiesc cel mai bine conservat sistem de dune din Insulele Baleare şi sunt de „mare valoare ecologică”, potrivit site-ului de turism al guvernului regional.

„Lifetimes”, produs de controversata figură Dr. Luke, apare după „Woman's World”, lansat în iulie şi care a primit critici negative.

Single-urile preced viitorul ei album „143” - cod pentru „Te iubesc” - care va fi lansat la Capitol Records în 20 septembrie.

Acesta va fi primul album al lui Perry de la „Smile” din 2020, care a ajuns pe locul 5 în Billboard 200. „Teenage Dream” din 2010 a devenit al doilea album din istorie, după „Bad” al lui Michael Jackson, care a avut cinci single-uri pe locul 1 - „California Gurls”, „Teenage Dream”, „Firework”, „ET” şi „Last Friday Night” (TGIF).

×
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close