Antena 3 CNN Show Showbiz Karina, fiica lui Mihai Gâdea, surpriza cu care şi-a emoţionat tatăl: "Un milion de postări n-ar reuşi să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi!"

Karina, fiica lui Mihai Gâdea, surpriza cu care şi-a emoţionat tatăl: "Un milion de postări n-ar reuşi să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi!"

Karina, fiica lui Mihai Gâdea, a intrat, în mod oficial, în lumea artiştilor din România, cu ocazia lansării primei sale piese, pe care a compus-o singură şi al cărei videoclip l-a regizat.

karina fiica mihai gadea
Karina, fiica lui Mihai Gâdea, surpriza cu care şi-a emoţionat tatăl: "Un milion de postări n-ar reuşi să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi!" Sursa foto: YouTube | Karina Maisha
de Georgiana Adam    |    16 Mai 2022   •   17:39

Karina, cu numele de scenă K, a lansat primul său videoclip la piesa START, o piesă pe care chiar ea a compus-o. De asemenea, tot ea a fost cea care a regizat clipul video al piesei.

Piesa K:START a fost publicată, astăzi, pe canalul de YouTube al Karinei, şi, în scurt timp, a reuşit să adune mii de vizualizări.

Mihai Gâdea a comentat, într-o postare pe pagina de Facebook, melodia lansată de fiica sa, despre care a spus că este "pe repeat acasă, în maşină şi la birou".

"Orice părinte îşi doreşte ca puiul lui să fie fericit. Astăzi, însă, tu, iubita mea Karina, m-ai bucurat cât pentru toată viaţa! Sunt atât de mândru încât un milion de postări pe orice reţea de socializare n-ar reuşi să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi! Ai compus o piesa, ai regizat un clip cu talent și mult suflet! "START" este pe repeat acasă, în maşină şi la birou! Felicitări, iubita mea!", a scris Mihai Gâdea într-o postare pe Facebook.

Karina, fiica lui Mihai Gâdea, are 19 ani şi este studentă la Polimoda, una dintre cele mai prestigioase centre educaţionale de artă şi fashion din lume.

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea Karina K:START
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close