Antena 3 CNN Show Showbiz Julio Iglesias: voi cânta o melodie în română la Bucureşti (VIDEO)

Julio Iglesias: voi cânta o melodie în română la Bucureşti (VIDEO)

Julio Iglesias: voi cânta o melodie în română la Bucureşti <font color=red>(VIDEO)</font>
24 Iul 2007   •   21:38

Invitat la Observator, Julio Iglesias a declarat că are amintiri foarte plăcute din prima sa vizită în România. Artistul îi este recunoscător omului care i-a pus pentru prima oară chitara în braţe. Primul cântec pe care l-a compus se numeşte ?La vida sigua igual?. Iglesias a mai declarat că nu este un tată perfect pentru că nu poate fi mereu alături de copiii săi. ?Este cel mai important pentru mine să ştiu că am suficientă energie pentru a-mi îngriji familia şi pentru a-mi face publicul fericit?, a spus cântăreţul. Femeile sunt mai puternice decât bărbaţii, crede Julio Iglesias. Artistul e convins că România va deveni o ţară de imigranţi în următorii 20 de ani. Iglesias a spus că în concertul de la Bucureşti va cânta o piesă în limba română.

Iglesias încântat miile de fani din Sibiu, Timişoara şi Bacău. Publicul are numai cuvinte de laudă la adresa cântăreţului, iar el s-a îndrăgostit de România. Miercuri, cel care ştie să ajungă la inima a milioane de femei va cânta la Bucureşti, pe stadionul Cotroceni. În autobiografia numită "Între infern şi paradis" spune despre el că în copilărie era un băiat mic şi urât, că prima lui iubire se numea Maria şi că este un bărbat care a iubit şi iubeşte mult.

A venit prima dată în România acum 38 de ani, când era mai mult fotbalist şi în secundar cântăreţ cvasinecunoscut. Juca la Real Madrid, dar simţea deja că adevărata lui chemare e muzica. S-a întors apoi la festivalul de la Braşov ca simplu participant. Julio Iglesias a devenit apoi cel adulat de milioane de admiratori, în special femei. Se spunea că, datorită vocii lui, oamenii s-au iubit mai des şi au făcut mai mulţi copii.
Cel mai căutat spaniol pe Internet este un familist convins. Împreună cu actuala sa soţie, Miranda, are trei copii, cel mai mic a venit pe lume abia acum trei luni. Cântând despre dragoste, Julio Iglesias a pregătit şi pentru Bucureşti un concert de suflet.

Deşi pare incredibil, destinul muzical al lui Julio Iglesias a început în 1962 într-un spital unde era internat semiparalizat în urma unui accident rutier. Atunci un infirmier i-a făcut cadou o chitară.

INTERVIU CU JULIO IGLESIAS ? partea I
INTERVIU CU JULIO IGLESIAS ? partea a II-a

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close