Antena 3 CNN Show Showbiz Jon Bon Jovi condamnă campania electorală a partidului republican

Jon Bon Jovi condamnă campania electorală a partidului republican

Jon Bon Jovi condamnă campania electorală a partidului republican
16 Oct 2008   •   13:22

Bon Jovi este ultimul dintr-un lung şir de artişti care protestează împotriva folosirii muzicii lor în scop electoral de către partidul republican.

Bon Jovi este nemulţumit că piesa ?Who says you can?t go home? a fost folosită fără permisiune în cadrul câtorva marşuri şi mitinguri republicane pentru Sarah Palin.

"Am compus piesa drept mulţumire fanilor noştri care ne-au susţinut timp de 25 de ani. Acest cântec a devenit reprezentativ pentru oraşul nostru natal, New Jersey, şi a devenit apoi tema sonoră a parteneriatului prin care urmăream să ajutăm la reconstrucţia caselor şi a comunităţilor afectate de dezastre?.

Bon Jovi este un democrat convins, care a fost gazda unui eveniment de strângere de fonduri pentru Barack Obama, şi tocmai de aceea este profound nemulţumit de faptul că muzica sa însoţeşte o campanie republicană.

?Nu ni s-a cerut permisiunea de folosire, şi nu suntem de acord cu ilustrarea campaniei electorale cu piesele noastre?, a comentat Bon Jovi.

Săptămâna trecută Foo Fighters au emis o plângere similară, iar înaintea lor au mai protestat pentru acelaşi lucru Heart, Boston, Jackson Browne şi John "Cougar" Mellencamp.

Se pare că nimeni nu doreşte să ajute campania partidului republican, iar in momentul de faţă acesta ar trebui să renunţe cu totul la muzică şi să-şi ilustreze campania electorală doar cu ajutorul sunetelor înregistrate în natură.

Antena3.ro

Sursa foto: guardian.co.uk

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close