Antena 3 CNN Show Showbiz Johnny Depp, în rolul lui Roger Moore, într-un film bazat pe memoriile actorului britanic

Johnny Depp, în rolul lui Roger Moore, într-un film bazat pe memoriile actorului britanic

Johnny Depp, în rolul lui Roger Moore, într-un film bazat pe memoriile actorului britanic
01 Dec 2008   •   16:55

Actorul american Johnny Depp îl va interpreta pe Roger Moore într-un fim bazat pe viaţa actorului britanic, faimos pentru rolul agentului 007 din seria "James Bond". Luna trecută, Moore a terminat lucrul la autobiografia intitulată "My Word Is My Bond" şi două studiouri americane şi-au arătat deja interesul pentru ecranizarea cărţii.
Surse apropiate actorului au spus că Roger Moore este un mare admirator al lui Johnny Depp şi că i-ar plăcea să fie protagonistul filmului bazat pe viaţa sa. Autobiografia conţine multe detalii, mai ales despre anii '50 - '60, dar şi despre relaţiile lui Moore cu vedete precum Elizabeth Taylor, David Niven şi Lana Turner, informează Mediafax.
În viitorul apropiat, Johnny Depp va putea fi văzut în partea a patra a francizei de succes "Piraţii din Caraibe". Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, dar nu a reuşit până în prezent să obţină niciun premiu din partea Academiei Americane de Film.
Roger Moore , născut pe 14 octombrie 1927 în sudul Londrei, şi-a început cariera artistică în teatru, la mijlocul anilor '40. Actorul britanic a cunoscut succesul în Statele Unite ale Americii în rolul detectivului Simon Templar, în "Sfântul" (1962 - 1969). Primul film "James Bond" în care a jucat Moore s-a numit "Pe cine nu laşi să moară" în 1973. În iunie 2003, Roger Moore a fost înnobilat de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Johnny Depp
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close