Antena 3 CNN Show Showbiz Johnny Depp: Angelina Jolie este "ca un poem în mişcare"

Johnny Depp: Angelina Jolie este "ca un poem în mişcare"

Johnny Depp: Angelina Jolie este "ca un poem în mişcare"
Foto: hollywire.com
12 Dec 2010   •   17:29

Johnny Depp continuă să pună paie pe foc involuntar în relaţia pe care o are cu Vanessa Paradis. Actorul american a declarat într-un interviu recent că Angelina Jolie, alături de care a jucat în thrillerul "The Tourist/ Turistul", este  "ca o întruchipare a unui poem". Afirmaţia vine după ce scenele de dragoste dintre cei doi au făcut-o geloasă pe partenera lui Depp.

Angelina Jolie şi Johnny Depp au jucat pentru prima dată împreună, în lungmetrajul care va fi lansat pe 7 ianuarie 2011. Într-un interviu acordat tabloidului britanic The Mirror, actorul a vorbit şi despre dificultatea turnării scenelor de dragoste dintre cei doi.

"Da, aşa este, am avut cu siguranţă câteva zile dificile la filmări. Acest gen de scene este întotdeauna destul de ciudat. Trebuie să le priveşti cu amuzament, singura soluţie fiind să râzi de ele şi să îţi permiţi să te simţi ca un prost", a declarat Johnny Depp.

Actorul s-a declarat însă impresionat de frumuseţea partenerei sale de platou. "Angelina este ca un poem în mişcare - frumuseţea perfectă care în acelaşi timp este foarte profundă şi foarte inteligentă", a adăugat Johnny Depp.

Presa britanică a relatat recent că interpretarea convingătoare a scenelor de dragoste au făcut-o geloasă pe partenera lui Depp, cântăreaţa şi actriţa franceză Vanessa Paradis. Astfel că, cel mai probabil, descrierea inclusă în acest interviu nu va aplana deloc tensiunea creată.

Deşi nu sunt căsătoriţi, Johnny Depp şi Vanessa Paradis formează un cuplu de peste 12 ani şi au împreună doi copii - Lily Rose, în vârstă de 11 ani, şi Jack, în vârstă de opt ani.

Thrillerul "The Tourist", regizat de germanul Florian Henckel von Donnersmarck, prezintă povestea unui turist american, interpretat de Johnny Depp, care se implică într-o aventură cu personajul interpretat de Angelina Jolie, un agent al Interpolului. Filmările au avut loc la Veneţia şi la Paris.

×
Subiecte în articol: Johnny Depp Angelina Jolie filmari dragoste
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close