Antena 3 CNN Show Showbiz Jennifer Rush concertează la Arad

Jennifer Rush concertează la Arad

Jennifer Rush concertează la Arad
25 Aug 2007   •   18:09

Cântăreaţa britanică Jennifer Rush va susţine sâmbătă seară un recital pe scena amplasată în incinta Ştrandului ?Neptun?, în cadrul celei de a şaptea ediţii a ?Zilelor Aradului?. Jennifer Rush a ajuns la Arad de vineri seară, fiind cazată la cel mai modern hotel din oraş. Potrivit organizatorilor, artista nu a avut pretenţii deosebite legate de cazare, ea pretinzând doar ca toate instalaţiile sanitare să fie curate şi dezinfectate, lenjeria să fie nouă şi să aibă suficiente prosoape. Ea nu a formulat niciun fel de pretenţii culinare, solicitând doar apă plată, ceai, lămâi, răcoritoare, fructe şi cafea.


Însoţită de un staff compus din 12 persoane, Jennifer Rush a ajuns pe Aeroportul Internaţional din Timişoara, unde a fost aşteptată de reprezentanţi ai municipalităţii arădene. 

Artista va fi vedeta concertului de sâmbătă seară, în cadrul căruia vor mai urca pe scenă consacrate formaţii sau artişti români între care trupa ?Sistem?, Mihai Mărgineanu, ?Heaven? şi ?Bere Gratis?.

La finalul recitalului susţinut de vedeta britanică, organizatorii ?Zilelor Aradului? au prevăzut un spectacol de artificii şi lasere.

Rompres

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close