Antena 3 CNN Show Showbiz Jay Leno părăseşte Tonight Show, emisiunea care l-a consacrat

Jay Leno părăseşte Tonight Show, emisiunea care l-a consacrat

Jay Leno părăseşte Tonight Show, emisiunea care l-a consacrat
22 Iul 2008   •   14:48

Luna mai a anului viitor va marca ultimul "Tonight Show" prezentat de Jay Leno, anunţă oficialii NBC citaţi de BBC. Cunoscutul prezentator în vârstă de 58 de ani va performa pentru ultima oară pe 29 mai, urmând să fie înlocuit, în cadrul celebrei emisiuni, din 1 iunie cu Conan O'Brien. Şefii NBC au declarat că sunt în căutarea unor căi pentru a-l menţine pe Leno în cadrul trustului, dar nu în ipostaza de prezentator al unui astfel de program tv. În 1992 Jay Leno a preluat ştafeta de la veteranul talk-show-urilor americane, Johnny Carson.

"Încă mai purtăm discuţii cu Jay în privinţa şederii lui în cadrul NBC Universal", a declarat Marc Graboff, vicepreşedinte NBC Entertainment, citat de BBC. "Am luat această decizie de care suntem încântaţi şi sperăm că Tonight Show îşi va continua supremaţia deţinută pe piaţa americană".

Viitorul lui Leno în cadrul NBC a devenit incert încă de acum patru ani, când trustul american a anunţat că acesta se va retrage la un moment dat în 2009.

Înlocuitorul lui Leno, Conan O`Brien, în vârstă de 45 de ani, este prezentatorul emisiunii "Late Night" cea care urmează după "Tonight Show". La rândul lui, Jimmy Fallon, de la emisiunea "Saturday Night Live", îi va urma lui O'Brien la show-ul părăsit de acesta.

Fotografie: NBC.com

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close