Antena 3 CNN Show Showbiz Jackie Evancho, fetiţa de 10 ani care i-a uimit pe americani cu vocea ei de soprană. Tânăra este comparată cu Susan Boyle (VIDEO)

Jackie Evancho, fetiţa de 10 ani care i-a uimit pe americani cu vocea ei de soprană. Tânăra este comparată cu Susan Boyle (VIDEO)

Jackie Evancho, fetiţa de 10 ani care i-a uimit pe americani cu vocea ei de soprană. Tânăra este comparată cu Susan Boyle (VIDEO)
12 Aug 2010   •   15:31

Jackie Evancho, o fetiţă de 10 ani din Pennsylvania, care a apărut la emisiunea America's Got Talent, este comparată acum cu Susan Boyle, după ce a uimit juriul cu vocea sa.

Fetiţa a cântat aria ?O Mio Babbino Caro? a lui Giacomo Puccini, reuşind să-i ridice în picioare pe membrii juriului Piers Morgan, Sharon Osbourne şi Howie Mandel, care au aplaudat-o alături de cei public, relatează Telegraph.co.uk.

Interpretarea lui Jackie a fost una dintre cele 12 care au avut loc marţi la show-ul american. Ea a fost votată în urma unor audiţii postate de utilizatori pe YouTube. Patru dintre aceştia se vor alătura celor 20 semifinalişti care se luptă pentru premiul de un milion de dolari, şi un contract pentru evoluţii în Las Vegas.

?Aceasta este una dintre cele mai extraordinare reprezentaţii pe care am văzut-o la această emisiune. Eşti foarte talentată?, a declarat Piers Morgan. Tânăra a fost comparată cu Susan Boyle, care a concurat la emisiunea similară din Marea Britanie şi a cărei carieră a fost lansată ca urmare a acestei evoluţii.

Antena3.ro

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close