Antena 3 CNN Show Showbiz Irina Loghin a cerut ajutorul Poliției după ce a devenit victima unei escrocherii cu medicamente pe internet

Irina Loghin a cerut ajutorul Poliției după ce a devenit victima unei escrocherii cu medicamente pe internet

Irina loghin - Facebook
Irina Loghin, una dintre cele mai emblematice voci ale folclorului românesc. Sursa foto: Facebook Irina Loghin
de C.P.    |    31 Aug 2024   •   22:37

Irina Loghin, una dintre cele mai emblematice voci ale folclorului românesc, a ajuns victima escrocilor care vând tratamente ilegale pe internet. Artista, în vârstă de 85 de ani, a transmis un mesaj fanilor prin care subliniază că nu recomandă niciun medicament, iar toate reclamele care apar în acest context sunt false. Mai mult, ea a anunţat că s-a adresat Poliţiei şi a angajat şi un avocat pentru a lua toate măsurile legale împotriva celor care i-au afectat grav imaginea.

„Dragi prieteni am fost informată că în mediul online circulă informații false și imagini trucate despre mine, în care se spune că aș fi grav bolnavă și că aș recomanda un anumit medicament. Vreau să vă asigur pe toți că aceste știri sunt complet neadevărate. Sunt foarte bine și sănătoasă.

Sunt extrem de supărată și întristată de aceste minciuni, mai ales că mulți prieteni și admiratori au fost afectați de aceste zvonuri. Înțeleg îngrijorarea voastră și vă mulțumesc pentru susținerea constantă, dar vă rog să nu dați crezare acestor informații rău intenționate. Am angajat un avocat și vom lua măsuri legale, atât penale, cât și civile împotriva celor care au răspândit aceste minciuni și mi-au afectat grav imaginea. Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă asigur că veți primi toate noutățile direct de la mine", a transmis Irina Loghin.

În vârstă de 85 de ani, îndrăgita cântăreață de muzică populară, are o energie de invidiat. Nu renunță la concerte și se bucură de rolul de bunică, la care a visat toată viața. Este și mare iubitoare de animale și pentru a le arăta fanilor că zvonurile despre boala ei nu sunt adevărate, a postat imagini proaspete cu ea, în timp ce se bucura de compania prietenilor necuvântători.

 

×
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close