Antena 3 CNN Show Showbiz Inglourious Basterds, cel mai nou film al lui Quentin Tarantino, prezentat în SUA

Inglourious Basterds, cel mai nou film al lui Quentin Tarantino, prezentat în SUA

Inglourious Basterds, cel mai nou film al lui Quentin Tarantino, prezentat în SUA
11 Aug 2009   •   13:08

Sute de fani, străzi închise şi interes imens din partea presei. De asta a avut parte avanpremiera din Statele Unite a filmului Inglourious Basterds regizat de Quentin Tarantino. Pelicula îl are în rolul principal pe Brad Pitt şi va avea premiera în ţara noastră pe 4 septembrie.

Sute de fani au venit să asiste la premiera pentru presă şi celebrităţi a filmului Inglourious Basterds.

"Dacă nu îi obţii pe cei mai buni actori, atunci toată munca din scenariu o să rămână pe foaie. S-ar putea ca totul să fie un succes, filmul să fie plăcut de public, dar eu o să ştiu că ce e scris pe foaie nu se regăseşte pe ecran. Cu siguranţă, Brad Pitt este omul potrivit", a spus Tarantino.

Filmul a fost deja lăudat de critici la festivalul de la Cannes şi este aşteptat cu nerăbdare de fanii Tarantino din toată lumea.

"Sunt foarte mulţi actori buni în acest film. Ar fi o prostie să nu apreciez asta. Sunt câteva roluri memorabile. Şi nu spun asta din complezenţă. Chiar aşa e", a spus, la rândul lui, Brad Pitt.

Inglourious Basterds prezintă povestea unui grup de americani conduşi de locotenentul Aldo Raine. Soldaţii sunt antrenaţi să pătrundă în teritoriul controlat de nazişti şi să ucidă cât mai mulţi soldaţi inamici. Premiera pentru publicul larg va avea loc în 21 august iar în ţara noastră filmul va ajunge în 4 septembrie.

Trailer Inglourious Basterds



Premiera de la Cannes



Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close