Antena 3 CNN Show Showbiz Încasări record pentru ?This is it?: Peste 100 de milioane de dolari, în cinci zile

Încasări record pentru ?This is it?: Peste 100 de milioane de dolari, în cinci zile

Încasări record pentru ?This is it?: Peste 100 de milioane de dolari, în cinci zile
02 Noi 2009   •   16:44

Ultimul film, postum, al lui Michael Jackson, "This is It", a adus, în cinci zile, încasări de peste 100 de milioane de dolari în toată lumea. Producătorii şi-au recuperat, astfel, încă de acum, investiţia. În ultimul week-end, filmul repetiţiilor lui Michael de la Londra s-a situat pe primul loc în topul vânzărilor de bilete din Statele Unite.

În Statele Unite, "This Is It" a fost singura premieră din week-endul de Halloween. Filmul dedicat lui Michael Jackson a ajuns pe primul loc în topul încasărilor, cu peste 21 de milioane de dolari. De la premieră, "This is It" a adus încasări de peste 32 de milioane în Statele Unite şi 68 de milioane în alte ţări.

Într-un cuvânt, studioul Sony a trecut deja pe profit, după ce a investit doar 60 de milioane în achiziţionarea drepturilor pentru imaginile ultimelor repetiţii ale lui Michael.

În aceste condiţii, producătorii se pot arăta generoşi. Deşi se anunţase că "This is It" nu va rula decât 16 zile, perioada va fi extinsă, aşa cum se aşteptau, de altfel, toţi fanii. În Statele Unite, filmul lui Michael va putea fi văzut şi la sfârşitul acestei luni, de Ziua Recunoştinţei, când afluenţa este deosebit de mare în cinematografe.

Iar în celelalte ţări, durata va fi prelungită, cel mai probabil, cu două-trei săptămâni, prin acorduri cu distribuitorii locali. Michael Jackson dovedeşte, astfel, că rămâne o vedetă mondială, chiar şi după dispariţia sa, regretată cu atât mai mult.

Antena 3

×
Subiecte în articol: michael jackson incasari
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close