Antena 3 CNN Show Showbiz Imaginile opuse strălucirii de pe catwalk. Vezi cum arată picioarele modelelor după Săptămâna Modei

Imaginile opuse strălucirii de pe catwalk. Vezi cum arată picioarele modelelor după Săptămâna Modei

Imaginile opuse strălucirii de pe catwalk. Vezi cum arată picioarele modelelor după Săptămâna Modei
Foto: Daily Mail
de O.P.    |    14 Oct 2011   •   10:44

Cu zâmbetul pe buze, cu o ţinută de invidiat, modelele care prezintă hainele celor mai celebri creatori de modă suferă teribil după o săptămână de lucru la foc continuu.

Pentru că sunt nevoite să poarte mereu încălţăminte cu tocuri foarte înalte şi calapod incomod, tinerele ajung să aibă picioarele pline de răni şi bătături după mai multe prezentări pe catwalk.

"Fiecare designer are stilul lui, modul lui de lucru, şi fiecare vrea să ne înveţe să mergem pe catwalk. Când începe Săpămâna Modei de la New York ştim că pe catwalk trebuie să mergem foarte repede, cu viteză, iar atunci când ai câteva show-uri pe zi pentru picioare este un adevărat calvar. Ca să nu mai zic de păr. Pentru coafurile ciudate, asortate cu ţinutele, mi s-a smult atât de mult păr din cap, încât credeam că o să rămân fără el. Noroc că părul creşte la loc", a povestit un fortomodel, citată de Daily Mail.

×
Subiecte în articol: moda
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close