Antena 3 CNN Show Showbiz Imagini de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Petrecerea a avut loc într-un club exclusivist din Mamaia

Imagini de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Petrecerea a avut loc într-un club exclusivist din Mamaia

Celebrul manelist Florin Salam s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. După opt ani de relație, timp în care i-a dăruit şi trei copii, Roxana Dobre i-a devenit oficial soție. 

nunta florin salam
Imagini de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Petrecerea a avut loc într-un club exclusivist din Mamaia
de Georgiana Adam    |    02 Iun 2022   •   09:30

Evenimentul a avut loc pe o plajă din Mamaia Nord, iar petrecerea într-un club exclusivist din zona de fiţe a stațiunii. 

Visul celor doi era să îşi unească destinele în Dubai, în 2020. Din cauza pandemiei şi mai apoi a decesului fratelui lui Salam, nunta s-a amânat. 

Acum însă cei doi şi-au văzut visul îndeplinit. Într-un decor de vis, pe malul mării, la Mamaia, Roxana şi Florin au spus "da" în fata ofițerului de stare civilă. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De organizarea nunții s-a ocupat până la cel mai mic detaliu mireasa. Evenimentul care s-a desfăşurat pe plajă a avut şi un dress cod obligatoriu. Toată lumea a fost îmbrăcată în culoarea alb. Nici Roxana şi nici Florin Salam nu au dat detalii despre cât au cheltuit, însă este clar ca nu s-au uitat la bani.

Petrecerea s-a desfăşurat într-un local exclusivist din stațiunea Mamaia Nord, iar printre cei care au cântat la nuntă s-a aflat un alt celebru manelist, Tzancă Uraganul. 

×
Subiecte în articol: Florin Salam nunta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close