Antena 3 CNN Show Showbiz ?Horton Hears a Who? şi ?Madagascar 2?, pe lista nominalizărilor la premiul Oscar penru animaţie

?Horton Hears a Who? şi ?Madagascar 2?, pe lista nominalizărilor la premiul Oscar penru animaţie

?Horton Hears a Who? şi ?Madagascar 2?, pe lista nominalizărilor la premiul Oscar penru animaţie
11 Noi 2008   •   14:57

"Kung Fu Panda", "Madagascar 2" şi ?Horton Hears a Who? sunt pe lista nominalizărilor la premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj animat. Cele trei filme finaliste urmează a fi anunţate pe 22 ianuarie 2009, anunţă Hollywoodreporter.com.
Iată cele 14 filme de animaţie prezente pe lunga listă: "Bolt", "Delgo", "Dragon Hunters", "Fly Me to the Moon", "Igor", "Kung Fu Panda", "Madagascar 2", "$9.99", "Sakai Kurora/ The Sky Crawlers", "Sword of the Stranger", "Povestea lui Despereaux", "Vals cu Bashir", "WALL-E" şi "Horton Hears a Who".
Doar trei din cele 14 filme se vor regăsi pe lista scurtă a nominalizărilor la premiul Oscar pentru animaţie, care vor fi anunţate pe data de 22 ianuarie 2009.
Criticii consideră că "Wall-E", produs de Disney/Pixar, este marele favorit în cursa pentru câştigarea premiului Oscar. Pentru celelalte două poziţii de pe lista scurtă de nominalizări, specialiştii consideră că sunt favorite "Horton Hears a Who", produs de 20th Century Fox Animation, "Kung Fu Panda", produs de DreamWorks Animation, şi "Madagascar 2", produs de studiourile Paramount.
Printre favoriţi se mai numără şi documentarul israelian "Vals cu Bashir", nominalizat la Cannes, care va fi un concurent serios şi în categoria "cel mai bun film străin". Gala premiilor Oscar va avea loc pe 22 februarie 2009.

Horton Hears a Who trailer

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close