Antena 3 CNN Show Showbiz Hilary Swank studiază dreptul. Ce-i drept, doar pe ecrane...

Hilary Swank studiază dreptul. Ce-i drept, doar pe ecrane...

Hilary Swank studiază dreptul. Ce-i drept, doar pe ecrane...
02 Oct 2008   •   11:34

Dacă nu ardeţi de nerăbdare să o vedeţi pe Hilary Swank în rolul Ameliei Earhart, sau dacă recentele roluri de comedie nu v-au convins, s-ar putea ca noul proiect al actriţei să vă placă mai mult. Conform unui articol publicat de Variety online, Hilary Swank va interpreta rolul principal în filmul ?Betty Anne Waters?.

Scenariul a fost scris de Pamela Gray având la bază o poveste adevărată.

O tânără mamă care abandonează liceul este atât de convinsă de faptul că fratele ei este acuzat de crimă pe nedrept, încât decide să îl ajute. Din 1983 când acesta este încarcerat, Betty Anne reuşeşte să fie mamă, să muncească şi să îşi continue studiile.



Deşi pare greu de crezut, ea promovează examenul de admitere la Facultatea de Drept şi devine avocat pentru a-şi putea reprezenta şi apăra fratele. După 12 ani, în martie 2001, ea reuşeşte să îi dovedească nevinovăţia iar Kenneth Waters este eliberat.

Hilary Swank este şi producător al acestei pelicule, alături de Andrew S. Karsch. Regia îi aparţine lui Tony Goldwyn, cunoscut mai ales ca regizor de seriale tv. Goldwyn încearcă să realizeze acest film încă din 2001, când cazul a fost intens mediatizat, iniţial luând-o în considerare pentru rolul principal pe Naomi Watts.

Hilary Swank este câştigătoarea a două premii Oscar, pentru interpretarea din ?Boys Don?t Cry? (1999) şi ?Million Dollar Baby? (2004). Noul proiect i-ar putea aduce măcar o nouă nominalizare, dacă nu un nou trofeu.

Surse foto: popcrunch.com, cbsnews.com

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close