Antena 3 CNN Show Showbiz Haddaway va concerta la Timişoara, pe 30 aprilie

Haddaway va concerta la Timişoara, pe 30 aprilie

Haddaway va concerta la Timişoara, pe 30 aprilie
23 Apr 2009   •   16:54


Haddaway vine în România. Cântăreţul va concerta, pe 30 aprilie, la Timişoara. Potrivit lui Horaţiu Dejan, organizatorul evenimentului, artistul urmează să fie cazat la un hotel de patru stele din municipiu.


Haddaway a cerut să guste din mâncarea românească, să fie cazat la un hotel de patru stele şi să aibă o anumită marcă de microfon.

"Concertul Haddaway este o premieră în Timişoara şi România. El va sosi în ziua concertului, în 30 aprilie, la ora 12.00, cu avionul şi va fi preluat de la aeroport cu o limuzină. Îl vom caza la un hotel de patru stele din Timişoara. Una dintre mese va fi la un restaurant tradiţional pentru că şi-a manifestat curiozitatea faţă de bucatele româneşti. Pretenţiile tehnice se referă doar la calitatea microfonului. A solicitat o marcă anume", a declarat Horaţiu Dejan, potrivit Mediafax.

Preţul unui bilet la concertul lui Haddaway costă 50 de lei. Artistul va susţine un concert de o oră.

Haddaway, al cărui nume real este Alexander Nestor Haddaway, are 44 de ani şi s-a născut în Trinidad-Tobago. Primul său hit, "What is love" a fost lansat în 1992 şi s-a vândut în peste 500.000 de exemplare.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close