Antena 3 CNN Show Showbiz Goran Bregovic a revenit în România

Goran Bregovic a revenit în România

Goran Bregovic a revenit în România
10 Mai 2007   •   12:51

Goran Bregovic a ajuns la Braşov, după un drum cu peripeţii, care a durat ceva mai mult decât fusese programat. Artistul s-a împotmolit din cauza lucrărilor de reparaţie a Drumului Naţional, care leagă Timişoara de Deva şi Sibiul de Braşov. Nici organizarea evenimentului nu a fost una lipsită de probleme, însă concertul artistului a oferit tuturor celor prezenţi o seară de neuitat. Înainte de concert, Goran Bregovic a vorbit despre muzica sa şi despre cum reuşeşte de fiecare dată să-şi cucerească publicul.

Goran Bregovic a vorbit la Braşov şi despre ce anume îl atrage înspre România. ?Este uşor să iubeşti România. Cred ca sunt, probabil, singurul artist care călătoreşte cu adevărat prin România şi este chiar frumos să vezi această ţară, chiar dacă am avut parte de o călătorie teribilă?, a spus artistul.

Spectatorii au umplut sala în care a concertat Bregovic. Mulţi dintre ei, au fost nevoiţi să rămână în picioare, însă nimeni nu a renunţat la concert. Goran Bregovic va cânta din nou, peste două zile, la Galaţi.

Antena3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close