Antena 3 CNN Show Showbiz "Ghiţă" şi-a adjudecat trei Premii MTV

"Ghiţă" şi-a adjudecat trei Premii MTV

"Ghiţă" şi-a adjudecat trei Premii MTV
11 Mai 2007   •   09:16

Premiile muzicale au mutat lumea showbiz-ului românesc în Capitala Culturală Europeană. Pe covorul roşu desfăşurat în Piaţa Mare din Sibiu, fiecare a venit cum a putut: Corina pe trotinetă, iar Cleopatra Stratan cu pantofiorii cu care aleargă după Ghiţă. Cei 15.000 de sibieni care au venit la decernarea premiilor MTV au avut ce să vadă, indiferent dacă şi-au luat sau nu bilet. Şi asta pentru că afară, pe covorul roşu, vedetele au fost adevărate apariţii. Impresionat, Sean Paul a promis că va reveni la Sibiu.

Ştefan Bănică Jr. a fost desemnat, joi seară, cel mai bun interpret solo şi artistul cu cea mai bună prestaţie live, în timp ce micuţa Cleopatra Stratan şi-a adjudecat trei Premii MTV România 2007, inclusiv pe cel pentru cea mai bună piesă ? "Ghiţă". Iris a câştigat premiul la categoria cel mai bun artist rock. Cel mai bun artist pop a fost ales Direcţia 5.

Alţi câştigători au fost: cel mai bun grup - Simplu, cea mai bună interpretă solo - Blondy, cel mai bun artist dance - DJ Project, cel mai bun album - "Everyday" (Activ), cel mai bun website - http://www.trupaheaven.ro, cel mai bun artist alternativ - Şuie Paparude, potrivit Mediafax.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close