Antena 3 CNN Show Showbiz ?Ghiţă? e vedetă! Cleopatra a cucerit Japonia

?Ghiţă? e vedetă! Cleopatra a cucerit Japonia




?Ghiţă? e vedetă! Cleopatra a cucerit Japonia
26 Mai 2007   •   16:40

Artista de patru ani l-a făcut vedetă internaţională pe ?Ghiţă?. Albumul de debut al Cleopatrei Stratan, "La vârsta de 3 ani" a fost lansat şi în Ţara Soarelui Răsare, iar videoclipul piesei "Ghiţă" a ajuns la un show de televiziune japonez. Succes total! O minune de copil, şi-au spus japonezii. Aceştia au difuzat videoclipul piesei "Ghiţă", dar şi o filmare făcută cu micuţa Cleopatra şi tatăl ei, Pavel Stratan. Casele de discuri din Japonia au avut de ales între piesa "Ghiţă" în limba engleză şi varianta în limba română. N-au avut nicio ezitare! Au ales-o pe cea în limba română.

Cu toate acestea, Pavel Stratan refuză categoric să-şi plimbe fiica prin lume. Iar de concerte, nici nu poate fi vorba. ?Pentru Cleo este mai importantă grădiniţa decât lansarea în orice ţară din lume?, a declarat Pavel Stratan. Cleopatra, însă, la cei patru anişori ai săi, nu realizează că este primul artist român care se bucură peste hotare de acelaşi succes ca cei de la O-Zone.

Deşi, în curând, albumul Cleopatrei va fi lansat şi în câteva ţări din Europa, Pavel Stratan spune că n-o grăbeşte pe fiica sa să înregistreze altul. Tocmai pentru a avea timp să se bucure de acest succes.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close