Antena 3 CNN Show Showbiz George W. Bush criticat dur la Hollywood

George W. Bush criticat dur la Hollywood

George W. Bush criticat dur la Hollywood
12 Apr 2007   •   13:56

Preşedintele american George Bush nu e deloc agreat la Hollywood. După ce a fost criticat de mai multe staruri din lumea filmului, a venit rândul actorului Martin Sheen. El l-a acuzat pe Bush că nu depune eforturi pentru a stopa încălzirea globală provocată de poluare. Actorul l-a criticat pe Bush la Bruxelles, la ceremonia de decernare a Premiilor pentru Mediu oferite de Parlamentul European. Martin Sheen s-a arătat nemulţumit că administraţia de la Washington nu a vrut să valideze Protocolul de la Kyoto, pentru reducerea emisiilor de gaze poluante în atmosferă.

?Se pare că se poate face mult pentru protejarea mediului din poziţia de preşedinte al Statelor Unite. Mai întâi ar fi putut fi semnat Protocolul de la Kyoto?, a declarat actorul în faţa a numeroşi politicieni europeni.

În vârstă de 66 de ani, Martin Sheen este un activist pentru protejarea mediului înconjurător, care s-a remarcat şi prin alte declaraţii critice făcute la adresa politicienilor americani. Actorul s-a remarcat şi pentru nenumărate acţiuni pacifiste, între care şi participarea la protestele din deşertul Nevada împotriva desfăşurării testelor nucleare americane.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close