Antena 3 CNN Show Showbiz Gafă la un concurs de modelling: Gazda a greşit numele câştigătoarei (VIDEO)

Gafă la un concurs de modelling: Gazda a greşit numele câştigătoarei (VIDEO)

Gafă la un concurs de modelling: Gazda a greşit numele câştigătoarei (VIDEO)
29 Sep 2010   •   10:54

Momente delicate la o competiţie de modelling din Australia. Prezentatoarea evenimentului a făcut o gafă de proporţii, după ce a anunţat o câştigătoare... greşită.

Tânăra al cărei nume a fost pronunţat din greşeală de gazda evenimentului s-a bucurat minute bune pe scenă, fiind felicitată de celelalte concurente. Nu mică i-a fost dezamăgirea când a aflat că, de fapt, nu câştigase concursul de modelling, arată The Telegraph.

Prezentatoarea şi-a cerut scuze pentru greşeală, anunţând în cele din urmă numele corect al câştigătoarei. ?Dumnezeule, nu ştiu ce să mai spun. Îmi pare foarte rău?, a spus Sarah Murdoch, în faţa celor 2.000 de spectatori.

Ea s-a scuzat spunând că numele câştigătoarei i-a fost citit greşit şi că astfel de incindente se întâmplă des în timpul transmisiunilor în direct.

Premiul competiţiei de modelling a constat într-o şedinţă foto realizată de celebra revistă de modă Harpers Bazaar, o maşină, 20.000 de dolari, o călătorie la New York, precum şi un contract în valoare de 25.000 de dolari cu Levis.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Australia gafa
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close