Antena 3 CNN Show Showbiz Filmul "This is it", lansat în 99 de ţări. În România va fi prezentat miercuri după-amiază (VIDEO)

Filmul "This is it", lansat în 99 de ţări. În România va fi prezentat miercuri după-amiază (VIDEO)

Filmul "This is it", lansat în 99 de ţări. În România va fi prezentat miercuri după-amiază (VIDEO)
28 Oct 2009   •   11:19

Fanii lui Michael Jackson îl pot admira din nou - din păcate nu pe scenă, ci doar pe marile ecrane. Mult aşteptatul film "This is It", cu imagini de la ultimele repetiţii ale megastarului, a fost prezentat, în avanpremieră, în 17 săli din tot atâtea oraşe ale lumii. În România, filmul va fi prezentat miercuri după-amiază.

Producătorii au păstrat un secret deplin asupra filmului, din care a putut fi văzut, până marţi noapte, doar un clip de prezentare de câteva minute. Realizatorii au promis, însă, că imaginea lui Michael va aminti de perioada sa de glorie şi nu de ultimii ani, umbriţi de boli şi abuzul de medicamente care avea să-i aducă sfârşitul.

Cum era de aşteptat, filmul a suscitat un interes colosal. De la Londra şi Berlin până în China, sălile care au găzduit avanpremiera au fost luate cu asalt, încă de dimineaţă, de fanii dornici să-şi vadă idolul dansând pentru ultima dată.

La Los Angeles, unde a avut loc avanpremiera de gală, atmosfera era mai mult sărbătorească decât tristă. Toţi cei prezenţi se aşteptau ca spectacolul de rămas bun al lui Michael să fie, chiar şi nedesăvârşit, un mare triumf. Între vedetele care au păşit pe covorul roşu s-au aflat Will Smith, Jennifer Lopez, Paris Hilton, regizorul filmului, Kenny Ortega, şi nu în ultimul rând fraţii Jackson.

"This is It" va fi prezentat în 99 de ţări din toată lumea. Filmul va rula timp de 16 zile, iar pentru multe spectacole s-au vândut, deja, toate biletele. Producătorii speră că încasările vor atinge 600 de milioane de dolari. Dar, oricum ar fi, "This is It" a intrat deja în legendă.



Piesa "This is it", interpretată de Michael Jackson



Antena 3

×
Subiecte în articol: documentar michael jackson
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close