Antena 3 CNN Show Showbiz Fanii celui mai popular serial din Letonia, rugaţi să plătească filmările

Fanii celui mai popular serial din Letonia, rugaţi să plătească filmările

Fanii celui mai popular serial din Letonia, rugaţi să plătească filmările
12 Ian 2009   •   16:00

Criza financiară mondială afectează şi industria filmului. După ce a ajuns în pragul falimentului, compania producătoare a celui mai iubit serial din Letonia a găsit o modalitate neobişnuită de a salva telenovela. Fanii serialului sunt rugaţi să doneze bani pentru ca filmările să poată continua.
Baiba Salniece, regizorul telenovelei Neprata Cena (Un preţ incorect), a declarat: ?Am primit multe scrisori şi telefoane din partea telespectatorilor, care sugerează că ar fi singura soluţie pentru salvarea showului".
Producătorii serialului speră să adune 228.000 de euro prin intermediul donaţiilor, anunţă AFP. Aceşti bani ar fi suficienţi pentru a continua filmările timp de şase luni.
Din cauza crizei financiare, Guvernul lituanian a decis să reducă cheltuielile , forţând televiziunile care sunt finaţate din banii publici să-şi diminueze bugetele.
Numai în octombrie, 182.000 de persoane au urmărit serialul Neprata Cena, în condiţiile în care Lituania are o populaţie de 2,3 milioane de locuitori.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lituania criza economica
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close