Medicul Conrad Murray, cardiologul ce se presupune că a fost cu Michael în ultimele sale momente, a dispărut la puţin timp după ce ambulanţa l-a dus pe cântăreţ la spital. Poliţia a reuşit să vorbească cu Murray, dar familia cere mai multe răspunsuri decât a primit până în prezent.
Medicul personal al lui Michael a acceptat să răspundă întrebărilor detectivilor, dar a angajat un avocat înainte, ca o măsură de precauţie.
Există mai multe aspecte cel puţin ciudate în acest caz, iar înregistrarea apelului 911 prin care un necunoscut cerea ajutor la adresa lui Michael Jackson ridică şi mai multe semne de întrebare. În apel, necunoscutul nu a spus niciodată că megastarul este cel care are nevoie de asistenţă medicală, ci un bărbat, la 50 de ani, ce şi-a pierdut cunoştinţa, care nu respira la momentul respectiv.
Tot necunoscutul ne vorbeşte de un doctor (am aflat mai târziu că e vorba de Conrad Murray, cardiologul personal al cântăreţului), care încearcă să îl resusciteze pe bărbatul aflat pe pat. Specialiştii însă susţin că o resuscitare nu se face niciodată pe pat, ci pe o suprafaţă tare, fapt cunoscut de orice cardiolog.
Familia încearcă să decidă acum dacă înmormântarea va fi restrânsă sau publică, dacă va exista o înmormântare sau dacă Michael va fi conservat prin plastifiere, Purtătorul de cuvânt al medicului german Gunther von Hagens, cel care a inventat această metodă de conservare a trupurilor, susţine că aceasta era ultima dorinţă a starului pop.
Între timp, fosta soţie a lui Michael Jackson, Debbie Rowe, intenţionează să ceară custodia copiilor starului, deşi a renunţat la acest drept în urma divorţului.
Antena3.ro