Antena 3 CNN Sport Elena și Ianis Hagi s-au distrat până dimineață, la nunta de la Palatul Știrbey. Imagini exclusive cu invitații și tortul mirilor

Elena și Ianis Hagi s-au distrat până dimineață, la nunta de la Palatul Știrbey. Imagini exclusive cu invitații și tortul mirilor

iani elena hagi nunta palatul stirbey
Elena și Ianis Hagi, alături de nașii de cununie, taie tortul mirilor. Sursa foto: Antena
de Mia Lungu    |    15 Iul 2024   •   13:18

Avem imagini exclusive de la nunta Elenei şi a lui Ianis Hagi, de la Palatul Știrbey. Cei doi miri şi invitaţii lor au dansat pe melodiile lui Smiley. S-au distrat până dimineaţă, iar la finalul petrecerii au tăiat un tort alb uriaş, cu mai multe etaje. Alături de ei au fost naşii care le-au urat fericire şi mulţi copii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Dragostea lor a fost celebrată în acest weekend, la un an de când Ianis a cerut-o în căsătorie pe Elena şi la mai bine de jumătate de an de la cununia civilă, care a avut loc în decembrie 2023, iar Antena a avut drepturi exclusive de difuzare a celor mai importante momente din cadrul evenimentului.

Părinții mirelui au fost mai emoționați că niciodată. Gheorghe Hagi e mândru că fiul său a făcut un pas important în viață, iar mama să își dorește să devină cât mai curând bunică. 

„Fericit, împlinit că la orice nuntă. Fericit că băiatul a ajuns să facă un pas important în viață și, cred eu, un pas care îl face mult mai responsabil și să fie fericiți amândoi, să se iubească și să împartă totul împreună”, a spus Gică Hagi, la nunta fiului său.

„Sunt o mama foarte fericită. Mă bucuur și sunt mândră de copiii mei în această seară și le doresc din tot sufletul o căsnicie fericită, să se iubească, să se respecte unul pe celălalt și aștept de la ei nepoți. Câți o vrea Dumnezeu (n.s. nepoți). Numai bunul Dumnezeu știe ce e mai bine pentru noi”, a spus mama lui Ianis Hagi.

×
Subiecte în articol: Ianis Hagi nunta Palatul Știrbey tort miri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close