Antena 3 CNN Show Showbiz Elena Cârstea: Mă simt mai bine, dar nu am scăpat de anevrism - VIDEO

Elena Cârstea: Mă simt mai bine, dar nu am scăpat de anevrism - VIDEO

Elena Cârstea: Mă simt mai bine, dar nu am scăpat de anevrism - VIDEO
04 Dec 2009   •   16:51

La două luni de la intervenţia chirurgicală suferită, Elena Cârstea s-a întors în România. Artista a participat la emisiunea "Un show păcătos", unde a declarat că se simte mai bine, dar că mai are nişte hopuri de trecut.
?Mă simt mai bine un pic, drept dovadă că am ajuns în România. Mai am nişte controale, nişte treburi de făcut şi aici în România şi dincolo (SUA)?, a declarat cântăreaţa.
Aceasta a precizat că anevrismul nu a fost îndepărtat în totalitate din cauza unor complicaţii,. ?Doctorii mi-au spus că anevrismul e destul de mare şi că se poate rezolva sau nu în timp. Eu mă simt bine că anevrismul nu dă nici o durere. Se moare şi la revedere?, a spus, mai în glumă mai în serios, artista.
Elena Cârstea s-a întors luni în România. Cântăreaţa va sta aici două săptămâni, timp în care îşi va redea prietenii dragi şi va consulta un medic.
La sfârşitul lunii septembrie, cântăreaţa a fost operată la Spitalului Joe Dimaggio din Miami, unde unii dintre cei mai buni medici americani au încercat să o scape de anevrismul cerebral de care suferă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: elena carstea interventie chirurgicala
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close