Antena 3 CNN Show Showbiz Elena Băsescu se mărită anul viitor cu Bogdan Ionescu, alias Syda

Elena Băsescu se mărită anul viitor cu Bogdan Ionescu, alias Syda

Elena Băsescu se mărită anul viitor cu Bogdan Ionescu, alias Syda
Foto: Intact Images
25 Oct 2010   •   22:15

Fiica cea mică a preşedintelui se mărită. Aţi mai auzit această veste, dar se pare că acum e cât se poate de credibil zvonul. Elena Băsescu s-a decis în sfârşit să-şi pună pirostriile anul viitor, în vară. Alesul este nimeni altul decât actualul ei iubit, Bogdan Ionescu, alias Syda.

A trecut mai bine de un an de când sunt împreună. Au fost şi bune şi rele. Despăţiri cu lacrimi şi împăcări ce-au dat uitării tot amarul. A urmat o cerere în căsătorie la ultimul etaj al Turnului Eiffel. Acum, Syda şi Eba s-au hotărât. Vor să meargă prin viaţă împreună, până când moartea îi va despăţi. Vestea nunţii l-a luat prin surprindere pe unchiul Elenei.

"Habar n-am, nu ştiu. M-aş bucura dacă s-ar căsători", susţine Mircea Băsescu.

Astfel că încep pregătirile pentru ceea ce se vrea a fi evenimentul anului 2011. Dacă ne gândim că doar inelul de logodnă valorează 15.000 de euro n-ar trebui să fim surprinşi că în presă deja se scrie că viitoarea mireasă va purta bijuterii care valorează două miliade de lei vechi. Şi cum pasiunea Elenei pentru hainele firmelor de lux din Franţa nu mai e un secret, cu siguranţă rochia de mireasă nu va fi a unui creator român. La astfel de detalii şi locaţia trebuie să fie pe măsură: Palatul Snagov.

Dan Petrescu, designerul Mihai Albu, dinamovistul Claudiu Niculescu sunt câţiva dintre cei care au scos bani grei din buzunar pentru o nuntă la Palat. Chiar şi Ionuţ Dolănescu a organizat petrecerea de botez a fetiţei lui acolo. Doar chiria acestui spaţiu este estimată la 6.000 de euro pentru sală şi 1.000 de euro pentru oficii.

Pentru mâncare, băutură, muzică şi artificii se plătesc alţi bani. Presa mondenă scrie că Eba a angajat o firmă care organizează nunţi de lux şi că e musai ca invitaţii să fie primiţi într-un cort uriaş, în aer liber, aşa cum găseşti doar pe Coasta de Azur.

De voia bună sunt şanse mari să se ocupe, printre alţii, băieţii de la Voltaj. Asta pentru că fiica preşedintelui e înnebunită după muzica lor.

Elena Băsescu se mărită anul viitor


×
Subiecte în articol: Elena Băsescu nunta Bogdan Ionescu syda
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close