Antena 3 CNN Show Showbiz Eagles lansează un album nou după 28 de ani (GALERIE FOTO)

Eagles lansează un album nou după 28 de ani (GALERIE FOTO)

Eagles lansează un album nou după 28 de ani <font color=red>(GALERIE FOTO)</font>
05 Aug 2007   •   18:55

Eagles revine pe scena muzicală cu un nou album de studio. Bateristul trupei, Don Henley, şi-a anunţat fanii, într-un concert, că se fac ultimele retuşuri, înainte de lansarea albumului. Concertele de promovare ale albumului sunt programate pentru anul viitor. Este primul album complet, înregistrat în studio, pe care Eagles îl va scoate pe piaţă după 1979. Trupa a anunţat că este un concept cu totul noul, cu care speră să-şi recâştige fanii.

Cei patru Eagles muncesc de la începutul anului la acest album. Turneul va debuta la anul. Până atunci, însă, chitaristul formaţiei va susţine câteva show-uri solo în California.

Trupa americană Eagles s-a format în Los Angeles, California la începutul anilor '70. A fost una dintre cele mai de succes trupe ale generaţiei, cu 5 single-uri şi 4 albume number one. Albumul lor ?Greatest Hits 1971 ? 1975?, care include binecunoscuta piesă ?Hotel California? se află printre cele mai vândute 10 albume ale secolului al XX-lea conform Recording Industry Association of America, iar cel mai bine vândut album de studio, se află pe locul 37 în ?Top 500 al celor mai bine vândute albume din toate timpurile? realizat de revista ?Rolling Stone?.

Trupa s-a destrămat în anul 1980, dar s-a reunit în 1984 odată cu lansarea albumului ?Hell Freezes Over?. Membrii trupei au declarat atunci că de fapt nu s-au despărţit niciodată, şi-au luat doar o pauză de 14 ani. Albumul din 2007, ?The Long Road To Eden?, este primul lor album de studio după 28 de ani.

GALERIE FOTO

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close