Antena 3 CNN Show Showbiz Donald Trump a decis: Miss California îşi păstrează coroana (VIDEO)

Donald Trump a decis: Miss California îşi păstrează coroana (VIDEO)

Donald Trump a decis: Miss California îşi păstrează coroana (VIDEO)
13 Mai 2009   •   13:35

Miss California şi-a păstrat coroana. Tânăra era în pericol să fie detronată deoarece nu agreează căsătoriile între homosexuali şi a pozat topless pe când era minoră. Dar Donald Trump, proprietarul concursului Miss USA, s-a arătat până la urmă mai generos decât în celebra sa emisiune "Ucenicul".

La concursul Miss America, unde s-a clasat pe locul doi, regina frumuseţii din California a încântat pe toată lumea. Sau pe aproape toată lumea. Un membru al juriului, homosexual declarat, a dorit să-i afle părerea despre căsătoriile între persoane de acelaşi sex, iar răspunsul nu a fost pe gustul său.

Aşa a început scandalul care a adus-o pe Carrie Prejean la un pas de detronare. Marţi, însă, Donald Trump a pus lucrurile la punct.

"Carrie rămâne Miss California", a anunţat acesta. Trump a explicat că tânăra nu poate fi pedepsită pentru opinia sa despre căsătoriile gay, opinie împărtăşită, de altfel, şi de... preşedintele Barack Obama.

Cât despre fotografiile semi-nude din în care apare Carrie, miliardarul, un cunoscător în materie, n-a văzut în ele nimic neplăcut.

"Unele erau foarte frumoase, unele erau mai riscante, dar suntem, totuşi, în secolul 21. Aşa că am luat o hotărâre", a declarat Trump.

La rândul său, Carrie a explicat, înainte de toate, că nu are nimic împotriva homosexualilor. ?Toate astea n-au nicio legătură cu homosexualii. Am mulţi, mulţi prieteni homosexuali. Chiar şi stilistul meu este homosexual. Avem o relaţie grozavă, vorbesc tot timpul cu el?, a spus aceasta.

După ce l-a lăudat din belşug pe Trump pentru sprijinul pe care i l-a arătat, tânăra a prins tot mai mult curaj şi s-a descris aproape ca o martiră. ?Oamenii îşi vor aminti că am fost o femeie care nu m-am temut de atacurile vicioase împotriva mea. Şi sunt mândră de asta?.

Cu toate precizările lui Carrie, grupările tradiţionaliste continuă să-i folosească imaginea în campanii împotriva căsătoriei homosexualilor. Iar întregul scandal i-a adus, probabil, o popularitate mult mai mare decât a unei simple regine a frumuseţii.



Antena3

×
Subiecte în articol: Donald Trump
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close