Nadia Comăneci își începe ziua cu suc proaspăt stors de portocale și cu o ceașcă de cafea cu puțin lapte. Ulterior, mănâncă micul dejun, una dintre cele mai importante mese ale zilei, care constă în: iaurt, pâine prăjită integrală, curcan și puțină brânză. Fosta mare gimnastă mănâncă rar ou fiert în prima parte a zilei.
Fosta gimnastă preferă la masa de prânz wraps făcute din ceea ce i-a rămas de la cina din seara anterioară. În plus, adaugă somon, humus și brânză.
Citeşte şi: Dieta care te ajută să slăbeşti sănătos cu doar şase lei pe zi | Nutriţionist: "Faceţi asta pentru voi"
› Vezi galeria foto ‹
La masa de seară, Nadia Comăneci optează pentru pește cu humus și salate. Ea a mărturisit că este alergică la ton și că nu mai mănâncă cartofi prăjiți de mul timp.
De asemenea, nici antrenamentele nu lipsesc din rutina ei. Prima gimnastă care a fost notată cu 10 are grijă ca în prima parte a zilei să facă antrenamente de jumătate de oră, care includ: cardio, alergat, stretching și exerciții cu greutăți mici, conform Realitatea.