Antena 3 CNN Show Showbiz Dezvăluire șocantă despre ultimele clipe din viața lui DJ Avicii

Dezvăluire șocantă despre ultimele clipe din viața lui DJ Avicii

o_1cce0d87gmrd1a3d37v60sbsn8.jpg
01 Mai 2018   •   17:06

Dezvăluire șocantă despre ultimele clipe din viața cunoscutului DJ suedez Avicii. Acesta a murit în urma unei hemoragii puternice, după ce s-a tăiat singur cu un ciob de sticlă, arată un raport al autorităților citat de TMZ. Asta înseamnă că muzicianul a sângerat până în ultima clipă.

Raportul, care a fost obținut de publicația americană ”pe surse”, vine după ce Avicii a fost găsit mort în apartamentul său din Muscat, Oman.

La sfârșitul lunii aprilie, familia sa a făcut publică o scrisoare deschisă în care arată că muzicianul în vârstă de 28 de ani ”nu a mai putut continua și voia pace”.

”Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil care căuta răspunsuri la întrebările existenţiale ale vieţii. A vrut să găsească un echilibru în viaţă pentru a fi fericit şi pentru a putea să facă ceea ce iubeşte cel mai mult – muzică… N-a mai putut continua, a vrut să-şi găsească pacea”, a scris familia artistului într-un comunicat.

Totodată, rudele artistului mort au spus că, după ce și-a anunțat retragerea, el și-a căutat ”balanța în viață” pentru a fi fericit.

×
Subiecte în articol: Dezvăluire şocantă
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close