Antena 3 CNN Show Showbiz Depeche Mode lansează noul album pe 21 aprilie 2009

Depeche Mode lansează noul album pe 21 aprilie 2009

Depeche Mode lansează noul album pe 21 aprilie 2009
09 Oct 2008   •   08:22

Trupa britanică Depeche Mode îşi va lansa cel de-al 12-lea album de studio anul viitor, pe 21 aprilie, în Statele Unite.
Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher lucrează, în New York, la înregistrările pentru viitorul album al trupei, care va fi lansat în Statele Unite de către casa de discuri EMI, după ce timp de 27 de ani trupa a colaborat cu casa Warner Music.
EMI se va ocupa de distribuirea albumului Depeche Mode numai pe teritoriul Statelor Unite, Warner Music urmând să se ocupe de celelalte zone ale lumii. Trupa a semnat cu Warner Music încă de la albumul "Mute", din 1981. Materialul discografic a fost distribuit de Warner pe teritoriul Statelor Unite, în timp ce EMI a distribuit albumul în celelalte zone. De această dată, compania EMI va avea pentru prima dată un contract de distribuţie pe plan mondial cu formaţia Depeche Mode, scrie Variety.
Anul viitor, formaţia va concerta pe stadioane în timpul turneului european "Tour of the Universe 2009", urmând să susţină concerte în 28 de oraşe, din 21 de ţări. Turneul va începe în Israel, pe 10 mai, urmând ca pe 16 mai să ajungă la Bucureşti. Acesta va fi cel de-al concert al trupei la Bucuresti.
Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a 28 de ani şi însumează, până în prezent, 11 albume de studio, vândute în peste 75 de milioane de exemplare în toată lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close