Antena 3 CNN Show Showbiz Deep Purple va concerta la Moscova pentru preşedintele Gazprom

Deep Purple va concerta la Moscova pentru preşedintele Gazprom

Deep Purple va concerta la Moscova pentru preşedintele Gazprom
07 Feb 2008   •   13:08

Legendarii de la Deep Purple vor concerta la Moscova, show-ul fiind un cadou pentru vicepremierul Dmitri Medvedev, cel care deţine şi funcţia de preşedinte al consiliului director al concernului Gazprom. Concertul cunoscutei trupe rock va marca 15 ani de la înfiinţarea celui mai mare furnizor de gaze la nivel mondial, Gazprom şi îi va încărca bateriile lui Medvedev pentru ocuparea scaunului de preşedinte al Rusiei. Potrivit presei de la Moscova, preşedintele marelui concern industrial de gaze are cele mai multe şanse să îi urmeze lui Putin la Kremlin.

Medvedev este cunoscut ca fan înfocat al britanicilor de la Deep Purple. Anul trecut, alături de 70 de alţi oameni de afaceri şi politicieni, Medvedev l-a adus la Moscova pe solistul vocal al legendarei trupe rock, într-un concert ?secret?, scrie Moscow Times.

Anul acesta, show-ul Deep Purple va avea loc luni, 11 februarie, la Kremlin. Alături de Medvedev va fi chiar Vladimir Putin, care l-a susţinut în mod constant pe preşedintele Gazprom în fotoliul de la Kremlin.

DEEP PURPLE - SMOKE ON THE WATER (LIVE)



Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close