Antena 3 CNN Show Showbiz ?De Crăciun nu stăm acasă!?, pe primul loc în box-office-ul american

?De Crăciun nu stăm acasă!?, pe primul loc în box-office-ul american

?De Crăciun nu stăm acasă!?, pe primul loc în box-office-ul american
01 Dec 2008   •   12:52

Comedia ?De Crăciun nu stăm acasă!", cu Reese Witherspoon şi Vince Vaughn, s-a situat la sfârşitul săptămânii trecute pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 46,71 milioane de dolari. Thriller-ul "Amurg" (Twilight) s-a clasat pe a doua poziţie, cu 39,52 milioane de dolari - povestea Bellei, o adolescentă care se mută împreună cu tatăl ei într-un orăşel din apropierea Washington-ului, unde se va îndrăgosti. Viaţa Bellei ia o întorsătură dramatică atunci când descoperă că alesul inimii sale este un vampir, că el şi familia lui au renunţat la a mai vâna oameni şi că adversari vampiri au decis să o vâneze.

Filmul de animaţie "Bolt", produs de Walt Disney Feature Animation, s-a menţinut pe poziţia a treia în clasament, cu încasări de 36 de milioane de dolari. Câinele Bolt, gazda unui show de televiziune de succes, este transportat din greşeală la New York. Ajutat de prietenii săi - un hamster şi o pisică -, starul de televiziune Bolt descoperă gustul realităţii şi faptul că nu are nevoie de puteri speciale pentru a fi un erou.
"Quantum of Solace: Partea lui de consolare" coboară pe a patra poziţie în clasament, cu încasări de 28,12 milioane de dolari. Turnat în Panama, Italia, Austria şi în studiourile londoneze Pinewood, în ultimul film din seria James Bond, eroul este urmărit de un grup de traficanţi de droguri periculoşi, care doresc să îl elimine.
"Australia", cu Nicole Kidman şi Hugh Jackman, intră direct pe poziţia cinci în clasament. Povestea aristocratei rezervate şi rece, constrânsă să facă echipă cu un cowboy necioplit pentru a-şi salva imensa fermă, a obţinut încasări de 20 de milioane de dolari.
Pe locul şase se află un alt film de animaţie - "Madagascar 2", produs de DreamWorks Animation, cu încasări de 19,59 milioane de dolari. Poziţia şapte este ocupată de "Transporter 3", care a obţinut încasări de 18,5 milioane de dolari.
"Role Models" coboară trei locuri în clasament, ajungând pe poziţia a opta, după ce a obţinut 7,8 milioane de dolari. Pe poziţia a noua se menţine "The Boy in the Striped Pijamas", cu încasări de 2,1 milioane de dolari.
"Milk", de Gus Van Sant, cu încasări de 1,86 milioane de dolari, ocupă locul 10 în clasament, cu povestea primului politician american care şi-a recunoscut homosexualitatea în mod public, asasinat în 1978.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close