Antena 3 CNN Show Showbiz Dan Bittman, adevărul despre relația cu Mihaela Rădulescu: „A fost o nebunie”

Dan Bittman, adevărul despre relația cu Mihaela Rădulescu: „A fost o nebunie”

Dan Bittman, adevărul despre relația cu Mihaela Rădulescu: „A fost o nebunie”
18 Sep 2018   •   18:07

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, și-a amintit de povestea de dragoste pe care a trăit-o cu binecunoscuta vedetă de televiziune Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu şi Dan Bittman s-au iubit la începutul anilor ’90, când diva abia intrase în televiziune şi activa la postul de televiziune Tele 7abc.

Solistul trupei Holograf a făcut câteva mărturisiri despre idila lor pentru adevarul.ro.

„Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o „coup de foudre (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci”, a spus artistul.

Întrebat dacă a scris versuri gândindu-se la iubitele sale sau dacă le-a dedicat melodii, Dan Bittman a precizat: „Mihaelei, nu. Au fost alte persoane, dar nu pot să intru în amănunte. (râde) Multe piese au fost inspirate din ceea ce mi s-a întâmplat sau ce am văzut la alţii. Am văzut poveşti de dragoste uriaşe şi am simţit că dacă le iei dragostea, le iei tot ce au în viaţă. Aşa s-a născut „Să nu-mi iei niciodată dragostea. M-am trezit la 4 dimineaţa, am coborât în birou şi am început să scriu. Era ca şi când cineva îmi dicta de undeva de sus”.

 

×
Subiecte în articol: Dan Bittman relatie poveste de iubire
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close