Antena 3 CNN Show Showbiz Cum vede soțul lui Jennifer Aniston divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie

Cum vede soțul lui Jennifer Aniston divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie

jennifer-aniston-si-justin-theroux-s-au-casatorit-cum-au-incercat-sa-ascunda-ceremonia-de-ochii-320921.jpg
Foto: Agerpres
28 Sep 2016   •   10:24

Soțul lui Jennifer Aniston nu a mai putut evita subiectul anului, referitor la divorțul cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt, și a afirmat, într-un interviu pentru Business Insider că ”e o veste teribilă pentru acei copii”.

Actorul Justin Theroux, care este într-o relație cu Jennifer Aniston din 2011, dar căsătoriți din 2015, a afirmat că și el provine dintr-o familie afectată de divorț și că empatizează cu copiii cuplului Jolie-Pitt.

”Asta e tot ce se poate spune cu adevărat. E obositor să comentăm altceva. Oamenii trec prin momente dificile, e oribil", a mai spus Theroux.

"Există un apetit fără sfârșit pentru a umbla în gunoaiele altora, chiar dacă nimeni nu recunoaște asta. Însă mulți o fac, pentru că le cumpără (ziarele de scandal - n.r.), a mai spus el.

Aniston și Pitt au fost căsătoriți între 2000 și 2005, iar despărțirea lor a fost îndelung comentată, în dezavantajul lui Jennifer, care fusese părăsită de Brad pentru Angelina Jolie. După ce Pitt și Jolie și-au spus oficial "da", Aniston s-a declarat convinsă că Brad are ceea ce a meritat.

×
Subiecte în articol: Jennifer Aniston Brad Pitt
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close